Selecteer een pagina

Over Groentig

Tuinontwerp voor een mooie, natuurlijke en groene leefomgeving

Groen maakt gelukkig

Wat leuk dat je mijn website bezoekt. Dat betekent waarschijnlijk dat je houdt van een groene leefomgeving, net als ik. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in alles wat groeit en bloeit. Groen maakt gelukkig, daar ben ik van overtuigd.

Mijn andere passie is tekenen en vormgeven. Niets geeft mij meer voldoening, dan om losse ideeën en gedachtespinsels op papier samen te brengen tot een goed doordacht plan. Dat is mijn kracht.

Mijn missie? De wereld vergroenen! Wat je woonsituatie ook is, iedereen zou omgeven moeten zijn door meer groen. Van een grote achtertuin tot kleine stadstuin, patio of balkon, er is altijd meer ruimte voor bloemrijke natuur.

Meer biodiversiteit en natuur betekent dat we onze leefruimte delen met andere bewoners. Een natuurlijke tuin bevat daarom planten en bloemen die veel insecten, vlinders en vogels aantrekken. Een waterelement zoals een kleine vijver kan de biodiversiteit ook verder vergroten.

Graag ontwerp ik met oog voor welzijn van plant, dier en mens. Zodat jij in alle seizoenen kunt genieten van onze bijzondere natuur, gewoon vanuit je eigen huis.

Prachtig groen

dat is waar Groentig voor staat.

Wil je ook graag meer groen om je heen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik ga graag met je in gesprek om je wensen in kaart te brengen. Met een uitgebreide analyse van de huidige situatie, de omgeving en je wensen kan ik beginnen met het maken van een tuinontwerp.

Het kan ook zijn dat je alleen advies wilt, een schets of een beplantingsplan. Alles is mogelijk.